Välj en sida

Äntligen! Jag har gjort premiär som inslag på en svensexa! Där brudgummen efter undervisning á la gymnasieelev fick skriva ett litet kärlekspoem till den blivande hustrun. Jag hoppas jag får återkomma i denna festliga roll! Sedan reste jag iväg för ett litet besök i Dalsland (Mellerud och Bengtsfors, följ utveckling på www.dalslandskanal.se!) som sedan följdes av ett gäng resor upp och ner längs västkusten per Öresundståg, som alldeles snart kommer landa i den årliga Bokmässan i Göteborg. Vill ni finna mig där gör ni det bäst på torsdagen, på morgonen är jag författare i samtal för Skolkyrkan och på eftermiddan berättar jag allt jag vet om hembygd på Se människan-scenen. Efter den här festliga tillställningen tar jag mitt pick och pack och åker till Enköping för första gången i mitt liv, för att sedan ta mig hela vägen över Östersjön och äntligen få möta det finska fastlandet. Ni finner allt i kalendern. Jag hoppas jag finner er på vägen!