Välj en sida

Hejsanhoppsan tusen tack! Jag blev göteborgsmästare! Det innebär att vi ses i Malmö under de festligaste av alla festliga kristihimmelfärdsdagar, under Svenska Mästerskapen i Poetry Slam (det är 8-11 maj på Inkonst).

Det har också vart internationell poesifestival i Göteborg, och alla som inte var där missade någonting storslaget, men så kan det gå och om allt går som det ska kommer det nya chanser till detta.

Sist men inte minst har jag påbörjat mina hembygdsbesök på gymnasieskolor igen, har idag klarat av Hulebäcksgymnasiet i Mölnlycke och 90-talister är ju begåvade som få. Eller så har jag bara en osannolik tur, det vet jag inte, men sanningen är att jag återigen sitter med en hejdrans bunt texter som är alldeles för bra för att vara skrivna på 10 minuter (men det är de).

Vi börjar så. Nu har våren börjat ordentligt, jag plitar på och hoppas vi ses i pollenmolnen.

Olivia