Välj en sida

Ja. Jag vet att jag borde, men jag har inte gjort det. Istället har jag stått på scen såpass många gånger i det här landet nu att jag numer pratar engelska (med lätt tysk brytning och grov svensk) utan några som helst betänkligheter inför publik. Jag har skrivit en dikt på svensk-tyska och lärt mig sjunga en tysk schlager. Jag har sett de största scenerna (600 pers i publiken) och de minsta (mer tobaksrök än människor i publiken), jag har åkt från syd till norr och från väst till öst och har inga problem med att urskilja tyska stationsnamn. Jag har varit i tyska städer jag inte ens visste fanns och träffat så många bra mänskor, poeter och arrangörer. Efter Frankfurt har jag vart i Marburg, Giessen, Hamburg, Kiel, Hamburg igen, Herne, Oberhausen, Halle, Bochum och Köln. Kvar är nu Hamburg, Kiel, Lübeck, Hamburg, Göttingen, Frankfurt och slutligen de nationella mästerskapen i Heidelberg.

Jag tror att om man verkligen vill veta vart jag är nånstans har jag precis upptäckt vad man kan göra med instagram (ta bilder på tågspår) så det gör jag ett par gånger om dan nuförtiden. Annars ska jag försöka vara aktuell i allmänhet!

ha det fint

Olivia