Välj en sida

Det surras och det minglas och det är allt vad det är – vill ni träffa mig finns det dock hållpunkter! Idag som är dagen den 29 september kommer jag att befinna mig här:

11.00 Hos Liberala Seniorer, på deras möte på Hotell Opalen. Det är öppet för alla, man behöver varken vara liberal eller senior, och jag kommer att underhålla i 30-35 minuter, strax innan det blir lunchpaus.

13.00 Bokmässe-seminarium i V-hallen. Här ska det svaras på frågan vad nordisk humor är – eller snarare så att jag kommer att ställa frågan och svarar gör Lena Ackebo, Hugleikur Dagsson (Island), Mikael Wulff (Danmark) och Anders Morgenthaler (Danmark). Det krävs ett seminariekort för att få komma på detta.

16.00 En liten kort utfrågning på 20 minuter av Hugleikur Dagsson, Mikael Wulff och Anders Morgenthaler på seriescenen på Bokmässan. Jag ställer frågorna, serietecknarna svarar.

ca 16.30 Ska jag läsa dikter i Rum för poesi.