Välj en sida

Sådärja! Då börjar vi igen. Låt höstvindarna blåsa in ordentligt, jag är mer än redo! Hej hopp, det blåser från havet, då känner man havslukten inne i stan och på universitetsbiblioteket sitter studenterna på rad. Kaffe smakar bäst ur termos och jag plitar på och låtsas att jag är en av alla de som skriver uppsats.

Till helgen kommer första diktläsningen på länge (jag missade ju att upplysa världen om att jag var konferencier på Götaplatsen under Kulturkalaset, men det var jag). På lördag klockan 13.00 invigs nya utställningen Ond Design på Röhsska museet i Göteborg, där jag har den stora äran att vara hedersgäst och läsa en passande text.

Ses vi inte då närmar sig bokmässan så sakteliga, där jag kommer skutta upp och ner på scen som en annan skottspoling, men jag återkommer när det närmar sig lite mer.

Förutom det kan också sägas att snart drar även krönikeskrivandet igång, höstens första kommer inte nu till helgen men helgen därpå.

Vi ses och hörs och allt sådant,

Olivia