Välj en sida

Nu är det dags! 2011 träffade jag sisådär 750 gymnasieelever, och samlade in sisådär 1500 texter i det här projektet, som handlar om unga människors hembygd, platsen där de bor, varifrån de kommer och framförallt vad de tycker och tänker om det hela. Av allt detta, och mycket mer, blev en utställning (snart även en bok – jag hojtar till om den när det närmar sig) som har vernissage den 19 januari på Arbetets museum i Norrköping. Sällan har jag vart så stolt, för jag har träffat så oerhört många begåvade elever att jag ramlar av stolen och bockar och bugar för varenda nittiotalist som går och lever i det här landet.

Jag hoppas mest att jag ser er där, och om inte det går, att ni dyker upp någon gång under utställningens turné genom landet. Och är det en omöjlighet kan ni kolla på någonstansisverige.se.

tjing

Olivia