Välj en sida

… och det fortsätter falla den andra dagen. Ösregn, är ordet, säger P1 men oavsett vad gör jag mig redo för festival. Äter min gröt och dricker mitt kaffe i en tom lägenhet. Imorgon kommer Oskar Hanska (.com) och My Vingren (.se) som ska uppträda på egen hand under programpunkten Poetry Slam Allstar och sedan drar det väl igång som det brukar dra igång. Det kommer att bli superkul, det är superkul att äntligen få spela med poesiorkestern på en festival och det enda jag egentligen sörjer är att jag missar Thåström på lördag, men å andra sidan får jag vara på min favoritö istället. (Åland. Sen kommer Hisingen, sen Orust, sen Gotland, sen Tjörn. Öland har jag fortfarande aldrig varit på och Stockholmsöarna slår jag ihop i ett jag gillar hela Stockholm. Å andra sidan finns det många fina öar. Jag återkommer kanske med den här uppräkningen). Det jag skulle skriva här var ju tiderna för mina framträdande, allting sker:

21.15 på torsdag och

16.30 på fredag

på scenen Flying Circus.

Vi håller på i 45 minuter. Sådärja.