Välj en sida

En långsam avvänjning av södern gjorde att jag stannade i Malmö på väg upp från Köpenhamn, och var där med och tävlade i ett antirasistiskt Poetry Slam. Det var faktiskt och på fullaste allvar första gången på fem år som jag gjorde det i Sverige, och lycklig och förvånad slutade jag som tvåa. Vi ska alla gratulera Alma Kirlic (almakirlic.wordpress.com) till en mycket välförtjänt första plats!

Och så hamnade jag i Göteborg igen. Hemstaden tog emot mig med öppna armar, som den alltid gör, och det regnade inte ens. Dock blev det en mycket kortvarig hemkomst, eftersom sommaren nu är igång med plötsligt arbete och turné för min del. Det börjar idag med konferens för kultursamordnarna i Göteborg och två dagar i Bohuslän.

Kommer vi att ses i sommar? Det hoppas jag. Om ni vill veta när det passar för mig, uppdaterar jag kalendern så ofta jag kan.