Välj en sida

Efter ett helt liv utan det fick jag äntligen äntra det finska fastlandet – och det levde givetvis upp till varenda liten förväntning jag hade! Jag vill genast komma tillbaka! Tusen tack!

Innan det hann jag med ett litet besök i Enköping och strax efter stannade jag till en sväng i Kungsbacka, där konstföreningen Terra Stoffa har tolkat unga poeter – nästan ett tiotal av mina fanns representerade, jag är lika stolt som hedrad. Utställningen hänger på Kulturhuset Fyren fram tills mitten på november, så har ni vägarna förbi kan ni passa på att titta in.

Måndag och tisdag (14-15 okt) har jag den stora äran att hålla i workshops för högstadieelever i Kungsbacka för att sedan ladda för kommande veckas gig på Tegelbruket i Örebro (24 okt) på självaste FN-dagen.

Nu (13 okt) är det snart dags att kalibrera på ett Poetry Slam på Hängmattan, kom dit om ni hinner till 18.00!

 

hej så länge

Olivia